Felkészülési összegző Uros Bregarral

2022 aug 31
973 Megtekintés
Felkészülési összegző Uros Bregarral
A Molde HK elleni főpróba után a Váci NKSE elleni szombati bajnoki rajt került fókuszba. A mögöttünk hagyott 50 napos felkészülési időszakról Uros Bregart és Andela Janjusevicet kérdeztük.

„Egy nagyon kemény előszezon van a hátunk mögött, mindenki sokat dolgozott azért, hogy a lehető legjobb formába kerüljünk a bajnoki rajtra. Az edzőmérkőzéseket kivétel nélkül úgy válogattuk össze, hogy azok a lehető legjobban szolgálják a felkészülésünket. Ezáltal erősebb, vagy hasonló szintet képviselő együttesekkel mérkőztünk meg. Ebből adódóan az eredményekből nem is szabad kiindulni, nem lehet ez a jelenlegi fokmérő. – kezdte értékelőjét csapatunk vezetőedzője, Uros Bregar, aki hozzátette – „A csapat gerince részben megmaradt, a játékoskeret viszont jelentős változáson ment keresztül. Jó úton haladunk, de még közel sem tartunk ott, ahova el szeretnénk érni. Sok mindennek kell még összecsiszolódnia, de látva a lányok hozzáállását, ezzel nem lesz gond. Ahogyan mondtam, az előszezonban nem az eredményességen volt a hangsúly, innentől kezdve viszont már csak az számít, ha el akarjuk érni a céljainkat. A bajnokságot nehéz terepen, idegenben kezdjük meg és fontos, hogy pozitív érzésekkel rajtoljunk.”

„Már nagyon várom, hogy elkezdődjön a bajnokság. Keményen dolgoztunk azért, hogy a rajtra megfelelő állapotba kerüljünk, ez az időszak mindennek az alapja. Az öltözői hangulat remek és jó érzéseim vannak, de ahhoz, hogy a legjobb SKC-t láthassák a szurkolók, még időre van szükségünk. Ez persze nem lehet kifogás. Jó formában vagyunk, de nem elégedhetünk meg ennyivel. Kivétel nélkül minden mérkőzésen győzelemre fogunk törekedni. Szeretem, amikor beáll a ritmus és jönnek a mérkőzések, a hazai atmoszféráról nem is beszélve. Így bízom benne, hogy minél többen kijönnek a meccseinkre, a többi pedig már csak rajtunk múlik…” – fogalmazott Andela Janjusevic, a tavalyi szezon házi gólkirálya.