Hat edzőmérkőzés és szurkolói ankét a bajnoki rajt előtt

2022 júl 08
2448 Megtekintés
Hat edzőmérkőzés és szurkolói ankét a bajnoki rajt előtt
Felnőtt csapatunk július 11-én kezdi meg a felkészülést a 2022/23-as szezonra, mely hat edzőmérkőzést, közös edzőtáborokat és egy szurkolói ankétot is magába foglal a bajnoki rajt előtt.

Július 11-én hivatalosan is elrajtol a 2022-es nyári felkészülés. Az első napokban az ismerkedés mellett az ilyenkor szokásos orvosi teszteké, valamint a különféle fizikális felméréseké lesz a főszerep, de szép fokozatosan a labda is előkerül majd.

„Izgatottan várjuk már a kezdést és vele együtt az egész évet. A felkészülés során szerettük volna a lehető legtöbb időt itthon tölteni, hiszen kiválóak a körülmények, minden adott, amire szükségünk lehet. Ehhez mérten alakítottuk ki a menetrendet, a csapatépítő programokat és az edzőmérkőzéseket. Fontosnak tartom, hogy a hazai pálya révén már az előszezonban láthatják a szurkolóink a csapatot, illetve az új játékosok is ismerkedhetnek ezzel a nagyszerű atmoszférával. – fogalmazott csapatunk vezetőedzője, Uros Bregar, aki hozzátette – Kemény hetek elé nézünk fizikálisan és mentálisan egyaránt. A csapat gerince megmaradt, de sok az új játékos, így az öltözőnek össze kell csiszolódnia. Bő kerettel dolgozhatunk, szeretnénk egy egészséges versenyhelyzetet teremteni. Bizakodó vagyok, mert remekül zártuk a szezont, ezen az úton szeretnénk tovább haladni.”

A bajnoki rajt előtt hat felkészülési mérkőzés vár Uros Bregar együttesére, mely elsőként július 27-én a román HC Dunarea Braila ellen lép pályára zárt kapus mérkőzésen. Az összecsapást egy háromnapos közös edzőtábor előzi meg, melyet a DVSC SCHAEFFLER elleni megmérettetés követ Balatonbogláron.

A folytatásban négy hazai edzőmérkőzést tervezünk a Kiss Szilárd Sportcsarnokban, ahova már szurkolóinkat is várjuk sok szeretettel. Az augusztusi meccsnapok sorát a Motherson-Mosonmagyaróvári KC-val szemben kezdjük, majd augusztus 12-én az FTC-Rail Cargo Hungaria ellen folytatjuk. A mérkőzés után szurkolói ankét keretein belül mutatjuk be a 2022/23-as csapatot.

Augusztus második felében egy héten át az SKC Sportkomplexumban edzőtáborozik majd korábbi sikeredzőnk, Tor Odvar Moen együttese, a norvég Molde HK, mellyel utolsó előtti edzőmérkőzésünket vívjuk augusztus 23-án. 

A felkészülés zárásaként a Győri Audi ETO KC-val mérkőzünk meg augusztus 26-án. A bajnoki főpróba előtt a két klub egy háromnapos, közös edzőtábort tart Siófokon.

Az apróbb változások jogát fenntartjuk, egyéb szurkolói- és jegyinformációkkal, valamint az éves szurkolói ankét részleteivel pedig hamarosan jelentkezünk.