Hatgólos győzelem az MTK ellen

2021 nov 17
2112 Megtekintés
Hatgólos győzelem az MTK ellen
A K&H Női Kézilabda Liga 9. fordulójának hétközi összecsapásán magabiztos, hatgólos győzelmet arattunk az MTK Budapest ellen.

1. félidő: Az első pillanattól fogva magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, 3:3 után pedig már ki sem engedtük a kezünkből a vezetést. Such Nelli, Malin Holta és Kiss Nikolett is gólerősen kezdett, tízpercnyi játék után pedig Golovin Vlagyimir kért időt (8:5). Az időkérés azonban nem segített a fővárosi kék-fehéreknek, a folytatásban a két csapat közötti különbség tovább nőtt (12:6). Csapó Kincső bravúrjaihoz kellett egy jól működő védelem, illetve rengeteg egyéni- és csapatszintű hiba vendég részről (20:9). Az első félidő hajráját 4:1-re az MTK nyerte, de így is magabiztos, nyolcgólos előnnyel mehettünk az öltözőbe (21:13).

2. félidő: A fordulás után Marincsák Nikolett és Anna Kekezovic vezérletével öt gólra zárkóztak a vendégek (25:20). Uros Bregar időkérése azonban jókor jött, egy 3:0-s „rohammal” jöttünk vissza a pályára, ami után a különbség újra meggyőző és magabiztos volt (28:20). Debreczeni-Klivinyi Kinga és Simone Böhem egyaránt jó cserének bizonyult, Katarina Jezic pedig öt gólt jegyzett a fordulás után. A második félidőt így is elvesztettük, de ez a lényegen nem változtatott, miszerint magabiztos, hatgólos győzelemmel zártuk a 2021-es naptári esztendőt (37:31).

Sajtótájékoztató