Hétgólos vereség a Győr vendégeként

2022 sze 14
749 Megtekintés
Hétgólos vereség a Győr vendégeként
A K&H Női Kézilabda Liga 3. fordulójának szerda esti összecsapásán a címvédő Győri Audi ETO KC vendégeként léptünk pályára. 

1. félidő: Kajdon Blanka és Tamar Mavsar támadásban nyújtott teljesítményének köszönhetően tízpercnyi játék után vezettünk (5:6). Ezt követően azonban jött egy tizenöt perces periódus, melyet 11:1-re elvesztettünk (16:7). Silje Solberg a gólvonalon halmozta a bravúrokat, támadásban pedig szinte rontott lövés nélkül játszott a Győr. Végül Tamara Mavsar és Debreczeni-Klivinyi Kinga találata lendítette túl a csapatot az igen komoly hullámvölgyön (17:9), de a félidőben így is nyolcgólos volt a hátrányunk (18:10).

2. félidő: A szünet után jelentősen tudta növelni előnyét az ETO (28:14), Uros Bregar harmadik és egyben utolsó időkérése, valamint Csapó Kincső pályára küldése azonban jelentős fordulatot hozott. A különbség nem nőtt tovább, sőt a hajrában sikerült visszakapaszkodnunk tíz gólon belülre (33:26).  

Sérülés miatt nem álltak ma Uros Bregar és a szakmai stáb rendelkezésére: Dejana Milosavljevic, Lakatos Rita, Dounia Abdourahim, Sirián Szederke, Puhalák Szidónia, Lapos Laura.

Sajtótájékoztató