Hosszútávú megállapodás a PUMA-val

2022 sze 01
1282 Megtekintés
Hosszútávú megállapodás a PUMA-val
A Siófok KC hivatalosan bejelenti, hogy hosszútávú, négyéves szerződést kötött a világ egyik meghatározó sportszergyártójával, a PUMA-val. Az együttműködés értelmében felnőtt csapatunk mellett utánpótláscsapataink is PUMA felszerelésben játszanak a 2022/23-as szezontól.

„Rendkívül nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb sportszergyártó márkája állt be csapatunk mögé. Úgy gondolom, hogy a PUMA együttműködéssel nagyon sokat nyert a klub, és bízunk benne, hogy együtt léphetünk a sikeres szereplés útjára a hamarosan kezdődő szezonban. Mindig is fontos területként tekintettünk a megjelenéseinkre és ez még nagyobb hangsúlyt fog kapni a jövőben. Nem könnyű a váltás egy tízéves ciklus után, ezért házon belül két lépcsőfokban fog bevezetésre kerülni az új márka. Felnőtt csapatunk már az új szereléseket fogja viselni Vácon az első bajnoki mérkőzésen, az utánpótlásunkban és a klubnál dolgozó alkalmazottaknál pedig 2023. január elsejétől kerül bevezetésre a márka.” – nyilatkozta Fodor János, a Siófok KC ügyvezetője.

„A PUMA számára kiemelt jelentőségű a kézilabda sport idehaza és külföldön egyaránt. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a PUMA jelen lesz a 2022/2023 szezontól a legmagasabb osztályú hazai női kézilabda bajnokságban. Külön öröm számunkra, hogy együtt dolgozhatunk egy olyan csapattal, akik az elmúlt években itthon és a nemzetközi porondon is sikereket ért el. S mindezt teszik egy gyönyörű városban, egy különlegesen felszerelt fantasztikus sportcsarnokban, sportlétesítményekben. Jó látni, hogy a csapatot nagyszerű női játékosok, edzők és elkötelezett vezetők alkotják. Bízunk benne, hogy a csapat igényeit maximálisan ki tudjuk szolgálni és a klub minden tagja elégedett lesz a PUMA termékek minőségével és az együttműködés során nyújtott kiszolgálással, mind a felnőtt, mind az utánpótlás területén. A Siófok ezzel a hosszútávú szerződéssel olyan csapatok közé lépett be, mint a francia Montpellier, a német Bundesligában szereplő Rhein-Neckar Löwen, Füchse Berlin, Borussia Dortmund, vagy a Dán- és a Német Kézilabda Szövetségek, akikkel a PUMA szoros együttműködésben dolgozik. Sok sikert kívánunk céljaik eléréséhez, idehaza a magyar bajnokságban, illetve a nemzetközi porondon egyaránt!” – mondta Tényi József, a magyarországi PUMA cégvezetője.

„Ez egy izgalmas együttműködés, mi a csapat részéről nagy örömmel fogadtuk a hírt, miszerint a következő években a Puma szereléseit hordhatjuk. A Teamsport kollekció mellett nekem személy szerint nagyon tetszik a márka street irányzata is. Csodálatos lenne hasonló sikereket elérni a jövőben az új márkát képviselve, mint az elmúlt években.” – nyilatkozta Such Nelli, a Siófok KC csapatkapitánya.