Íme, a márciusi meccsnaptár

2019 feb 27
1704 Megtekintés
Íme, a márciusi meccsnaptár
Megkezdődik a március, és ezzel együtt az EHF-kupa egyenes kieséses szakasza is. Csapatunkra öt mérkőzés vár az említett periódusban, kettő a nemzetközi porondon, három pedig a honi pontvadászatban.

A meccssor hétvégén meg is kezdődik az EHF-kupában. Csapatunk vasárnap a Heidi Lökét is a soraiban tudó norvég Storhamar otthonában lép pályára negyeddöntős párharc odavágóján. A visszavágót egy héttel később rendezik majd a Kiss Szilárd Sportcsarnokban, a két meccs közé pedig beékelődik egy roppant fontos bajnoki összecsapás.

A bajnokság 17. fordulójában, hétközi mérkőzésen utazunk Érdre, ahol a tét a harmadik hely megőrzése lesz Szabó Edina csapatával szemben.

Ezek után egy kéthetes szünet következik. Előbb a Magyar Kupa négyes döntőjét bonyolítják, melyben idén sajnos nem vagyunk érdekeltek, majd ezután egy válogatott hét szerepel a versenynaptárban.

A hónap végén hétközi bajnokival folytatódik majd a műsorfüzet, előbb hazai környezetben fogadjuk korábbi edzőnk Horváth Roland csapatát, a Békéscsabát. Zárásként pedig egy igazi csemegét tudunk beharangozni, a Győr elleni idegenbeli bajnokit.

Nagyításért KATT a képre