Itthon tartottuk a pontokat

2022 ápr 09
938 Megtekintés
Itthon tartottuk a pontokat
Szombat este a K&H Női Kézilabda Liga 21. fordulójában szoros összecsapáson győztük le az Érd Handball csapatát, megtartva ezzel a tabella ötödik helyét.

1. félidő: Az első játékrészben végig fej-fej mellett haladt a két csapat (6:5). Horváth Roland együttese menetrendszerűen egyenlített (9:9), sőt a 19. percben a vezetést is átvették (10:11). Bódi Bernadett az első játékrészben ötször volt eredményes (11:13), de az Érd így sem tudta megőrizni előnyét (14:14). Tamara Mavsar remekül szállt be, az első játékrész utolsó percei pedig Katarina Jezic remekléséről szóltak. A horvát beálló négyszer is bevette Hadfi Gréta kapuját, a félidőben így először volt háromgólos a felek közti különbség (18:15).  

2. félidő: Ahogyan az első, úgy a második félidőben is Debreczeni-Klivinyi Kinga és Andela Janjusevic volt a támadójáték motorja, mindketten sokat tettek azért, hogy a 43. percben öt góllal vezessünk (24:19). A mérkőzést azonban nem tudtuk lezárni, így a hajrában némileg izgulnunk kellett (29:27). Az 59. percben Simona Szarková remek pillanatban szerezte meg első és egyetlen gólját, ami után már csak Fekete Bozsana talált a hálónkba (30:28). A végeredményt a 9 góllal záró Andela Janjusevic állította be, a mérkőzés MVP-je pedig Debreczeni-Klivinyi Kinga lett (31:28).

Sajtótájékoztató

Nézd vissza a mérkőzést