Kialakult a pontos menetrend

2023 jan 03
1318 Megtekintés
Kialakult a pontos menetrend
Hétvégén folytatódnak az EHF Európa-liga küzdelmei, főtáblára jutásunkkal további hat csoportmérkőzéssel bővült a 2023-as versenynaptár. Ez egyben azt is jelenti, hogy jelentősen át kellett alakítani a bajnoki menetrendet.

Januárban 23 nap alatt 7 mérkőzés vár csapatunkra, míg februárban további 5 találkozót abszolválunk, ami azt jelenti, hogy 48 nap leforgása alatt, három különböző sorozatban 12 tétmérkőzésen lépünk pályára. Ebből 8 összecsapást hazai környezetben, a Kiss Szilárd Sportcsarnokban vívunk.

Új, egyaránt hétközi dátumot kapott a Mosonmagyaróvár, a Budaörs és a Békéscsaba elleni bajnoki. Utóbbi esetében ráadásul a pályaválasztói jog is megfordult, a két csapat idei első mérkőzését Siófokon rendezik. Az Érd és a Győr elleni bajnoki maradt az eredetileg tervezett időpontban.

Később kerül lejátszásra a Vác elleni hazai, valamint a NEKA elleni idegenbeli bajnoki. Előbbi április 22-én kerülhet megrendezésre, míg utóbbi egyelőre nem kapott új, hivatalos dátumot.

Csapatunk a Magyar Kupa küzdelmeit is megkezdi ebben a periódusban, a Mosonmagyaróvár elleni összecsapás február 15-én esedékes a Kiss Szilárd Sportcsarnokban.

Az EHF Európa-liga hazai csoportmérkőzéseire már megvásárolhatóak a belépőjegyek a jegymester.hu felületén, míg a most hivatalossá vált bajnoki- és kupameccsek esetében hamarosan indult az értékesítés.