Közös edzőtáborral indul az év

2022 jan 03
1854 Megtekintés
Közös edzőtáborral indul az év
A mai nap folyamán megérkezett Siófokra a Podravka Vegeta csapata. Klubunk és a regnáló horvát bajnok az elkövetkező három napban egy közös edzőtáborral indítja a 2022-es esztendőt.

Hétfőn és kedden közös edzést vezényelnek a szakmai stábok, a háromnapos edzőtábor zárásaként pedig szerdán zárt kapuk mögött mérkőznek meg a felek.  

„Másfél hónapja nem léptünk pályára, így fontos volt, hogy ezeket a közös edzéseket és egy felkészülési mérkőzést becsempésszünk a programba. Egy BL-ben szereplő csapat ellen ez egy nagyszerű lehetőség a számunkra. Mindemellett fontos a csapatok biztonsága, így az oltások mellett a közös foglalkozásokat megelőzően folyamatosan tesztel mindkét együttes. Próbálunk a legbiztonságosabb keretek között maradni, de a külső impulzusokra nagy szükség van.”  – fogalmazott Uros Bregar, csapatunk vezetőedzője

A két klub jó kapcsolatot ápol egymással, a Podravka a szezon előtt is járt nálunk egy hasonló összetartás keretein belül, majd mi is elutaztunk Horvátországba egy négycsapatos felkészülési tornára.   

Csapatunk január 15-én, a DVSC SCHAEFFLER elleni hazai bajnokival folytatja szereplését a K&H Női Kézilabda Ligában. A mérkőzésre az online jegyértékesítés megkezdődött.