Magabiztos győzelem a NEKA ellen

2024 feb 24
1284 Megtekintés
Magabiztos győzelem a NEKA ellen
Fölényes győzelmet arattunk a NEKA U21-es csapata ellen az NB II-es bajnokság ’E’ jelű csoportjának 13.fordulójában. Egy szoros első félidőt követően magasabb sebességi fokozatra kapcsoltak a lányok, és így alakult ki a nagyarányú siófoki győzelem. Pintér Károly távollétében Pap Ádám látta el a vezetőedzői teendőket ezen a mérkőzésen.

NBII NŐI-E CSOPORT- 13.forduló

Siófok, SKC-Sportkomplexum V.: Bán, Székely
Siófok KC – NEKA U21 31-22 (15-15)
Kiállítás: 2 ill.8 perc
Hétméteres: 5/3 ill. 4/3.

Siófok KC: Sándor-Györkös R., Torma K. (kapusok) – Lozsi E., Bálind R., Bojtok A. 9, Deme L. 3, Gurbács B., Kocsis Sz. 7, Koósz K. 1, Koósz F., Póczik K. 6, Bozsok D. 2, Jócsik N., Karé K. 3, Szekeres K, Posta L.

Pap Ádám (edző – Siófok KC): „Nagyon fontos volt ez a  mérkőzés számunkra, a találkozó előtt egyértelműen a két pont megszerzését tűztük ki célul. Az első félidő szoros játékot hozott, a fordulás után viszont feljavult a védekezésünk és ennek köszönhetően tudtuk nagyobb arányban felülmúlni ellenfelünket. Nagyon jó volt a csapatszellem, a lányok motiváltak voltak és egymásért is küzdöttek. A győzelmet Karcsi bácsinak ajánljuk, akit nagyon várunk vissza. A csapat neki szavazta meg a csokit az öltözőben a mérkőzés után."