Magabiztos győzelem Budaörsön

2022 már 12
1305 Megtekintés
Magabiztos győzelem Budaörsön
A K&H Női Kézilabda Liga 17. fordulójában a Moyra-Budaörs Handball vendégeként szereztük meg szezonbéli kilencedik bajnoki győzelmünket.

1. félidő: Hiába kezdtünk jól és eredményesen a mérkőzést (1:4), támadásban és védekezésben egyre többször hibáztunk, amivel felhoztuk vendéglátónkat. Pálos-Bognár Barbara vezérletével előbb egyenlített a Budaörs (6:6), mely aztán a vezetést is átvette (12:9). Uros Bregar, a szakmai stáb és a játékosok azonban tudtak reagálni, így háromgólos hátrányból visszajöttünk és a szünetben már nálunk volt az előny (14:15).

2. félidő: A fordulás után előbb négygólosra növeltük a két csapat közötti különbséget, a második játékrész felénél pedig már magabiztos hatgólos előnyt könyvelhettünk el (20:26). Buday Dániel együttese nem tudott megújulni, így végül közel álltunk a kétszámjegyű különbséghez (26:35).

Debreczeni-Klivinyi Kinga, ahogyan szerdán a Vác ellen, úgy most is remekül irányított, ráadásul hibátlan lőlappal, 6/6-al zárta az összecsapást. A héten debütáló Tamara Mavsar 6, Wald Kíra 5, míg Katarina Jezic 4 góllal zárta a Budaörs elleni bajnokit. Folytatás egy hét múlva a Váci NKSE otthonában.  

Sajtótájékoztató

Fotók: Pozsonyi Roland