Magyar Kupa: Final 4-ba jutást ért a Vác elleni egygólos siker

2022 már 09
1534 Megtekintés
Magyar Kupa: Final 4-ba jutást ért a Vác elleni egygólos siker
Szerda este a Női Magyar Kupa 5. fordulójában egy roppant szoros és végletekig kiélezett mérkőzésen a Váci NKSE csapatát legyőzve harcoltunk ki a Final 4-ba jutást.

1. félidő: Szoros védekezéssel és eredményes támadójátékkal nyitottuk a mérkőzést (4:1), Debreczeni-Klivinyi Kinga és Simona Böhme vezérletével végig kontroll alatt tartottuk az eredmény alakulását, melyben fontos szerepet játszottak Herczeg Lili védései (12:7). Az ötgólos különbséget azonban nem tudtuk megőrizni, de a szünetben így is nálunk volt az előny (13:10).  

2. félidő: Tamara Mavsar gólokkal debütált, Katarina Jezic pedig nagyon fontos pillanatokban juttatta a labdát a gólvonal mögé (18:15). Leszakítani azonban nem tudtuk ellenfelünket, mely Kuczora Csenge és Kácsor Gréta, valamint a beálló poszton remeklő Helembai Fanny révén az 51. percben egyenlített (19:19). A hajrában a vezetést is átvette a Vác, de a kezek nem remegtek meg (21:22). Négyszer is egyenlíteni tudtunk, míg nem a továbbjutásról döntő gólt Andela Janjusevic helyezte el a Bukovszky Anna mögötti hálóban. A végén még a váciak támadhattak a szempontjukból továbbjutást érő döntetlenért, de Ottó Katalin időkérése után Kácsor Gréta lövése a blokkon halt el, így ünnepelhettünk, hiszen csapatunk bejutott a budapesti Final 4-ba (25:24).

Interjúzóna – Uros Bregar

Nézd vissza a mérkőzést