Mutatjuk az áprilisi meccsnaptárt

2019 ápr 02
1946 Megtekintés
Mutatjuk az áprilisi meccsnaptárt
Hat újabb tétmérkőzés vár csapatunkra a hazai, illetve a nemzetközi porondon áprilisban. Az EHF-kupában a fináléba jutásért, a bajnokságban pedig a dobogó visszaszerzéséért szállunk harcba.

Bajnoki mérkőzést majd csak április második felében játszunk, de nem telik eseménytelenül a hónap első két hete. Csapatunk ugyanis már javában készül a Viborg elleni EHF-kupa elődöntőre, melynek oda-visszavágós párharcát hazai környezetben kezdjük meg szombaton. Egy héttel később pedig Dániába utazunk, bízva abban, hogy újabb északi túrát abszolválunk sikerrel.

Április második felében a hazai pontvadászatra koncentrálunk majd, kilenc nap alatt négy összecsapás vár ránk „szerda-szombat” ritmusban. Előbb a Kiss Szilárd Sportcsarnokban fogadjuk hétközi meccsen (csütörtökön) a Kisvárdát, pár nappal később pedig az újonc Eszterházy együttesét. Végül két idegenbeli, fővárosi összecsapással zárjuk a hónapot, előbb hétközi (szerdai) rangadón az FTC, majd pár nappal később az MTK vendégeként.

Májusra három bajnoki marad, abból kettő idegenben (Mosonmagyaróvár és Alba Fehérvár), egy pedig hazai pályán (Budaörs) zárásként. Továbbá bízunk benne, hogy a meccsnaptár áprilisban bővül, és érdekeltek leszünk az EHF-kupa oda-visszavágós fináléjában.

Kattints a képre, és nagyítsd ki