Októberi meccsnaptár és jegyinfó

2022 sze 27
1380 Megtekintés
Októberi meccsnaptár és jegyinfó
A válogatott szünet után és a 2022-es női kézilabda Európa-bajnokság előtt, októberben négy tétmérkőzést játszik csapatunk, mely a K&H Női Kézilabda Liga küzdelmei mellett megkezdi nemzetközi szereplését az EHF Európa-liga selejtezőjében. A hazai mérkőzésekre az online jegyértékesítés megkezdődött.

Egy esztendőnyi szünet után, október 8-án, idegenben a lengyel ezüstérmes MKS Lublin otthonában térünk vissza a nemzetközi porondra. Az EHF Európa-liga 2. selejtezőkörében csatlakozunk a sorozathoz, a főtáblára jutáshoz pedig két párharcot kell megnyernünk.

EHF Európa-liga, 2. selejtezőkör (1. mérkőzés)
2022.10.08. 18:00 | MKS Lublin – Siófok KC


Az MKS Lublin elleni párharc két felvonása között hétközi mérkőzésen folytatjuk a magyar bajnokság küzdelmeit. Az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni mérkőzés kezdési időpontja a televíziós közvetítés miatt módosult, a kezdő sípszó 18:00 helyett 16:45-re tevődött át.  

K&H Női Kézilabda Liga (4. forduló)
2022.10.12. 16:45 | Siófok KC – FTC-Rail Cargo Hungaria
Kapunyitás: két órával a mérkőzés előtt (14:45)


A soron következő két hazai mérkőzésre a jegymester.hu felületén megkezdődött az online jegyértékesítés. Szezonbérlettel rendelkező szurkolóink helyeit fenntartjuk, ők elővásárlási joggal, október 5-én 16:00 és 18:00 között válthatják meg belépőjegyeiket a Kiss Szilárd Sportcsarnok hazai jegypénztárában. Ezt követően a megmaradt helyeket felszabadítjuk és értékesítjük.

EHF Európa-liga, 2. selejtezőkör (2. mérkőzés)
2022.10.15. 18:00 | Siófok KC – MKS Lublin
Kapunyitás: két órával a mérkőzés előtt (16:00)


Az októberi mérkőzések sora egy idegenbeli összecsapással zárul, a 2022-es női Európa-bajnokság kezdete előtt a Kisvárda Master Good SE otthonában lépünk pályára.

K&H Női Kézilabda Liga (5. forduló)
2022.10.22. 18:00 | Kisvárda Master Good SE – Siófok KC


Tisztelt Vendégszurkolók! 

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a hazai lelátóra megváltott belépőjegyekkel csak semleges öltözetben léphetnek be. A biztonsági szolgálat a Kiss Szilárd Sportcsarnok házirendjére való hivatkozással megtagadhatja a hazai oldalra történő belépést minden olyan vendégszurkoló számára, aki saját csapatának öltözetét viseli, mert az fokozott biztonságtechnikai kockázatot rejt magában! 

Ezenfelül tisztelettel kérjük Önöket, hogy amennyiben a hazai oldalra váltották meg belépőjüket, akkor ott tartsák tiszteletben a hazai csapatot és annak szurkolóit, és kizárólag a Fair Play keretein belül járjanak el, különös tekintettel a 2004. évi I. törvény (továbbiakban: Sporttörvény) 76. § - ban foglaltakra (alább). 

„A néző részvétele a sportrendezvényen

76. § (1) A néző köteles betartani a szervező által meghatározott biztonsági előírásokat. A néző nem folytathat olyan tevékenységet, amely a sportrendezvényt megzavarja, meghiúsítja vagy a sportrendezvényen résztvevők, az arra érkezők vagy az onnan távozók személyiségi jogait vagy vagyoni javait sérti vagy veszélyezteti.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott kötelezettség megszegéséből eredő személyiségi jogsértésért, illetve kárért a néző a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint köteles sérelemdíjat fizetni, illetve tartozik a kártérítési felelősségre vonatkozó általános szabályok szerinti kártérítéssel.

(3) A néző a sportrendezvény befejezésének időpontjában, valamint a szervezőnek, a rendezőnek vagy a rendőrségnek a személy- és vagyonbiztonságot veszélyeztető helyzet kialakulása miatt tett felhívására köteles a sportrendezvény helyszínét elhagyni.”