Öten kaptak válogatott meghívót

2022 sze 25
2611 Megtekintés
Öten kaptak válogatott meghívót
Az előttünk álló válogatott hétre öt SKC-játékos kapott meghívót hazája nemzeti csapatába.

November 4-én rajtol a 2022-es hármas rendezésű (Szlovénia, Észak-Macedónia, Montenegró) női kézilabda Európa-bajnokság. Uros Bregar a szerb válogatott szövetségi kapitányaként Dánia, Svédország és Szlovénia ellen készíti fel csapatát, melybe meghívót kapott Andela Janjusevic és Ana Kojic. A szerb nemzeti csapat az előttünk álló napokban Ausztria, Spanyolország és Románia ellen vív majd felkészülési mérkőzést.

Újra címeres mezt ölthet szeptember hónap legeredményesebb SKC-játékosa. Tamara Mavsar a novemberi Európa-bajnokságra való felkészülés jegyében, kétszer is pályára léphet a szintén a kontinenstorvára hangoló magyar válogatott ellen. 

Felkészülési mérkőzések
Helyszínek:
Celje és Ljubjana
2022.09.29. Szlovénia – Magyarország
2022.10.01. Szlovénia – Magyarország

Marina Rajcic a társházigazda Montenegró hazai edzőtáborán vesz részt, míg csapatunk beállója, Hawa N’Diaye a szenegáli csapattal készül. Az afrikai válogatott Marokkó és USA mellett Franciaország U20-as válogatottjával mérkőzik meg a napokban.

A válogatott hét után legközelebb október 10-én, szombaton (18:00) lépünk pályára az EHF Európa-liga 2. selejtezőkörének odavágóján, a lengyel rekordbajnok MKS Liblin otthonában.