Elindultunk Romániába

2020 jan 10
4825 Megtekintés
Elindultunk Romániába
Felnőtt csapatunk péntek reggel útnak indult a közelgő EHF-kupa csoportmérkőzés helyszínére, Romániába. A találkozót vasárnap játszuk helyi idő szerint 15:00 órától, amit a Sport 1 TV élőben közvetít.

Nagy volt a készülődés péntek reggel a Kiss Szilárd Sportcsarnokban, felnőtt csapatunk egy megközelítőleg 10-12 órás buszútra készülődött. Nem volt problémamentes az elmúlt pár nap, ugyanis a csapatkapitány Nerea Pena és a remek formában játszó Mazák-Németh Csilla egyaránt térdsérülést szenvedett a Mosonmagyaróvár elleni hétközi bajnokin. A vizsgálatok folyamatban vannak, ahogy konkrét diagnózishoz jutunk, tájékoztatni fogjuk a közvéleményt. A szakmai stáb döntése értelmében Andrea Kobetic és Gnonsiane Niombla mellett az előbb említett két játékos sem utazik Romániába. 12 hadra fogható játékosunk maradt, a Magura Cisnadie elleni mérkőzést nekik kell megoldaniuk. A csapat péntek este érkezik majd meg nagyszebeni Hotel Class Hermannstadtba. Szombat délelőtt egy átmozgató konditermi edzés szerepel a tervezett programban Slobodan Acimov vezetésével, délután a találkozó helyszínén, Nagydisznódon edz majd a csapat.

Vasárnap már a mérkőzés lesz főszerepben. Magyar idő szerint 14:00 órakor játszunk, a Sport 1 TV élőben közvetíti a mérkőzést. A találkozó után azonnal útnak indulunk és előreláthatólag hétfőn hajnalban érkezünk majd meg Siófokra.