Such Nelli Norvégiában tér vissza

2019 feb 26
2560 Megtekintés
Such Nelli Norvégiában tér vissza
Az SKC jobbszélsője még 2018. májusában sérült meg súlyosan, az azóta eltelt nyolc hónap a rehabilitációval telt. Tor Odvar Moen ma jelentette be a játékosnak és a csapatnak, hogy a Storhamar elleni mérkőzésen a keretbe lesz.

„Egy ilyen komoly sérülés után hosszú időbe telik, hogy visszatérjél. Nelli nagyon keményen dolgozott az elmúlt hónapokban az erőnléti és a rehabilitációs edzőnkkel. Nem könnyű egy játékosnak az a helyzet, amikor mindig egyedül kell dolgozzon a csapattól távol, de ez már a múlté. Készen áll a visszatérésre, úgy gondolom, hogy 10-15 percet fog tudni játszani félidőként, ez az első lépés. Nagyon örülök a visszatérésének, és ezzel nem vagyok egyedül. Öröm volt látni a csapattársain, hogy mennyire örültek annak, hogy Norvégiában már a csapat tagja lesz.” – nyilatkozta az Tor Odvar Moen.

„Régen voltam ennyire izgatott. A vezetőedző ma mondta el, hogy Norvégiában visszatérhetek a csapatba. Ilyen hosszú idő után nehéz most kifejeznem azt, hogy mennyit jelent ez számomra. Szeretnék lépésről lépésre újra formába lendülni, és a keret teljes értékű tagja lenni.” – mondta Such Nelli a délutáni edzés előtt.