Változások az augusztusi programban

2022 aug 03
1850 Megtekintés
Változások az augusztusi programban
Megkezdődött a felkészülés negyedik hete, az augusztusi programban pedig több változás is bekövetkezett. Elmarad a Győri Audi ETO KC elleni főpróba, a hónap közepén edzőtáborba utazunk és módosult a szurkolói ankét időpontja is.

A Motherson Mosonmagyaróvári KC, valamint az FTC-Rail Cargo Hngaria elleni összecsapások az eredetileg tervezett időpontban kerülnek megrendezésre. Elmarad viszont a Győri Audi ETO KC elleni augusztus 26-ra tervezett főpróba.

Csapatunk augusztus 13-án edzőtáborba utazik, a HC Dunarea Braila vendégei leszünk. A programban szerepel több közös edzések és egy hivatalos felkészülési mérkőzés. A romániai edzőtáborból augusztus 18-án tér majd haza együttesünk.

„A DVSC után a Győr elleni edzőmérkőzés, valamint a közös edzőtábor is elmarad, így új alternatívát kellett keresnünk. A Braila nemrég nálunk edzőtáborozott, a közös munka pedig hasznosnak bizonyult. Ezt az együttműködést folytatjuk, azzal a különbséggel, hogy most mi utazunk.” – fogalmazott csapatunk vezetőedzője, Uros Bregar.

A szurkolói ankét időpontja szintén módosult. A korábban augusztus 12-re tervezett esemény 23-án, a Molde HK elleni mérkőzés után valósul meg. Ennek pontos részleteit később ismertetjük szurkolóinkkal.

08.09. 17:00 | Siófok KC – Motherson Mosonmagyaróvári KC
​08.12. 16:00 | Siófok KC – FTC-Rail Cargo Hungaria
08.17. 10:00 | HC Dunarea Braila – Siófok KC
08.23. 17:00 | Siófok KC – Molde HK
08.23. 19:00 | Szurkolói ankét