Véget ért a közös edzőtábor

2022 jan 05
1407 Megtekintés
Véget ért a közös edzőtábor
Zárt kapus edzőmérkőzéssel fejeződött be a Siófok KC és a Podravka Vegeta közös edzőtábora, az elmúlt három napban az SKC-Sportkomplexumban készült együtt a két csapat.

"Az eredmény a mai mérkőzésen másodlagos volt, az elmúlt három nap munkájával nagyon elégedett vagyok. Teljesen más így készülni, mint mikor csak egymás között vagyunk. – kezdte értékelőjét Uros Bregar, aki hozzátette – Védekezésben és támadásban egyaránt rengeteg mindent tudtunk gyakorolni, úgy gondolom, hogy ez a rövid edzőtábor mindkét fél számára roppant hasznos volt. Ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy még rengeteg munka vár ránk. Hosszú volt a kihagyás, a lendület megtört, ez egyelőre még érezhető a csapaton. Formába kell lendülni, de szerencsére még van pár nap a DVSC elleni bajnokiig. Az előttünk álló napok minden percét ki kell használni, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljünk.”

Csapatunk január 15-én, szombaton a DVSC SCHAEFFLER elleni hazai bajnokival folytatja szereplését a K&H Női Kézilabda Ligában. A mérkőzésre az online jegyértékesítés megkezdődött.