Vereség a Budaörs ellen

2021 sze 30
3269 Megtekintés
Vereség a Budaörs ellen
Félidei előnyünket nem tudtuk megőrizni, így a K&H Női Kézilabda Liga 4. fordulójában vereséget szenvedtünk a Moyra-Budaörs Handball ellen. 

1. félidő: Wald Kíra támadásban, csapatunk pedig védekezésben kezdte remekül, míg Csapó Kincső a bravúros védések mellett hétméterest hárított. A találkozó 8. percében 3:0-s állásnál vendég részről Buday Dániel kért időt, amivel ki is zökkentette csapatunkat. Közel hat percen át gólképtelenek maradtunk, a Budaörs pedig egy gólra zárkózott, sőt 6:6 után az állást is megfordította (6:7). Az első játékrész hajrájában azonban fordítani tudtunk, így kétgólos előnnyel mehettünk a szünetre (14:12).

2. félidő: A fordulás után teljesen beragadtunk. Kiss Nikolett kiállítása után a 32. percben Katarina Jezic kapott piros lapot. Kulcsemberünk elvesztése után tíz percig gólképtelen voltunk, az említett periódust 6:0-val hozták a vendégek (14:18). A második játékrészben főként támadásban rengeteget hibáztunk, sok volt az eladott labda és a rossz döntés, ami révén nem is tudtunk visszajönni a mérkőzésbe (19:23). Wald Kíra és Simona Szarková 6-6 gólig jutott, de ez ma kevésnek bizonyult, a Budaörs Szabadfi Ágnes és Schneider Éva vezérletével megérdemelten vitte el a két pontot (24:29).

Sajtótájékoztató