Vereség az MKC elleni felkészülési meccsen

2022 aug 09
1934 Megtekintés
Vereség az MKC elleni felkészülési meccsen
Kedd este a Motherson Mosonmagyaróvári KC csapatát fogadtuk a Kiss Szilárd Sportcsarnokban, ahol szoros első játékrész után a vendégek a második félidő alapján jobbnak bizonyultak.

1. félidő: Az első tíz percben kivétel nélkül csak szélről voltunk eredményesek (3:3), a folytatásban azonban főként Dejana Milosavljevic révén középről is jöttek a gólok. A 17. percben 6:5-ös állásnál már mindkét vezetőedző túl volt egy időkérésen. Az első játékrész koncentrált és eredményes játékát (8:6) azonban a félidő hajrájára nem tudtuk átmenteni. Hiába vezettünk három góllal (14:11), az utolsó perceket 0:4-re nyerték a vendégek, akik így fordítottak és előnnyel vonultak a szünetre (14:15).

2. félidő: A fordulás után még egyenlítettünk, 16:16 után azonban nem tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel. A 42. percben 17:20-as állásnál Uros Bregar kért időt, de a vendégek lendületét nem tudtuk megtörni (19:24). Tóth Eszter mellett Albek Anna is sok kellemetlenséget okozott kapusaink számára. A hajrá egyértelműen a vendégeké volt, akik végül nyolcgólos különbséggel nyertek ellenünk (25:33).