Vereség Győrben

2021 ápr 24
784 Megtekintés
Vereség Győrben
A K&H női kézilabda liga 19. fordulójában a Győri Audi ETO KC vendégeként szenvedtünk nagyarányú vereséget.

1. félidő: Jól kezdtük a mérkőzést, Tomori és Kiss góljaival 0:2-vel nyitottunk. Az ETO azonban nagyon hamar magára talált, és 3:3-nál már egyenlő volt az állás. A félidő felénél már a hazaiak vezettek, Oftedal többször is bevette Szikora hálóját (8:6). A 21. percben 13:9-es állásnál Zovko kért időt, de a sorok rendezése nem sikerült. Kiss az első játékrészben hétszer is bevette Solberg kapuját, de közben a túloldalon Lukács és Nze Minko tarthatatlan volt (19:13).

2. félidő: A szünetben az öltözőben maradtunk, a 36. percben már tízgólos volt a különbség (25:15). A második játékrészben tíz perc alatt tíz gólt kaptunk, védekezésben teljesen szétestünk. Fodor és Faluvégi is remekül szállt be, az ETO pedig gyakorlatilag átrohant rajtunk. Az 50. percben már 38:20 állt az eredményjelzőn, a listavezető pedig végül a húszgólos különbséget is elérte (44:24).

Edzői szemmel

Danyi Gábor (vezetőedző – Győri Audi ETO KC): „Fontos volt számunkra ez a mérkőzés, a válogatott szünet után újra fel kell vennünk a ritmust. Az Érd ellen nem tudtuk a legjobb formánkat mutatni, ez a mai teljesítmény viszont már jó irányba mutatott. Tisztában vagyunk a Siófok problémáival, és tudjuk, hogy valójában nincs ekkora különbség a két csapat között.”

Zdravko Zovko (vezetőedző – Siófok KC): „Sajnos az utóbbi időben rengeteg problémával küzdünk, és ez ki is ütközött a játékunkon. Az első játékrészben sokkal jobban játszottunk, mint a másodikban, de nem ragadhatunk le ennél a mérkőzésnél. Várjuk vissza a sérült játékosokat, és megyünk tovább, készülünk a következő fontos feladatra.”

Fotók: Szalmás Péter