Visszatérő játékosok és edzőmeccs a Podravka ellen

2022 nov 24
2451 Megtekintés
Visszatérő játékosok és edzőmeccs a Podravka ellen
Hétfőn a horvát bajnokságot hibátlan teljesítménnyel vezető RK Podravka Vegeta vendégeként lépünk pályára. Sérült játékosaink közül ketten is felépültek.

Csapatunk a jövő hét elején Horvátországba utazik, ahol megmérkőzik az RK Podravka Vegeta együttesével. A két klub az utóbbi időben többször is segítette egymás felkészülését, a közös edzőtáborok rendre egymás elleni megmérettetéssel zárultak. Ezúttal viszont csak egy mérkőzés szerepel a programban. A hétfőn 18:00-kor kezdődő összecsapás egy helyi iskola tornacsarnokában (Skolsko Sportska Dvorana) kerül megrendezésre, a hazai klub tájékoztatása szerint zárt kapuk mögött.

Felkészülési mérkőzés | 2022.11.28. (hétfő) 18:00 | RK Podravka Vegeta – Siófok KC

A női kézilabda Európa-bajnokság lezárulta után a héten újra teljes kerettel dolgozhat Uros Bregar és a szakmai stáb. Örömteli hír, hogy Lakatos Rita és Dejana Milosavljevic egyaránt teljes értékű edzésmunkát végez, mindkét játékos kész a visszatérésre. Dounia Abdourahim pedig otthon, Franciaországban végzi a rehabilitációs munkát.

Decemberben igazi kézilabdadömping vár csapatunkra és szurkolóinkra, egy oda-visszavágós nemzetközi kupapárharc és négy bajnoki mérkőzés formájában. További részletek és jegyinfó ITT!