A SZISE elvitte a pontokat ifjúsági és serdülő csapatunktól

2024 jan 11
658 Megtekintés
A SZISE elvitte a pontokat ifjúsági és serdülő csapatunktól
Serdülő és ifjúsági csapatunk hazai környezetben kezdte meg a 2024-es évet az NBI-es bajnokság 12.fordulójában a SZISE ellen. Pontot ezúttal nem szereztek együtteseink, de vezetőedzőink értékelése szerint a teljesítményre nem lehetett panasz. 

Női Ifjúsági I. Osztály - Nyugat, 12. forduló
Siófok KC – SZISE-Bamba Marha  37-43  (17-24)
Kiállítás: 2 ill. 10 perc
Hétméteres: 7/6  ill. 3/2

Siófok: Böőr Zsanett, Nógrádi Anna (kapus),  Bálind Réka, Sólyom Sára, Bojtok Anna 7, Deme Lili 4, Gurbács Borbála, Kocsisz Szilvia 7, Koósz Karina 2,  Koósz Fruzsina 1, Posta Luca, Jócsik Nóra, Tordai-Nagy Borbála, Szekeres Kamilla 1, Erdélyi Boglárka, Karé Kamilla 15.

Pintér Károly (edző – Siófok KC): „Úgy gondolom, hogy egy jobb csapattól nem szégyen kikapni és a SZISE egyértelműen jobb volt. Esélyesek arra, hogy bajnokságot nyerjenek. Próbálkoztunk, a 7-6 elleni támadójátékunk jól működött, viszont a visszarendeződést nem tudtuk megoldani és így sorra kaptuk a gólokat üres kapura. Megdicsértem a lányokat a mérkőzés után, mert jól küzdöttek."

Női Serdülő I. Osztály - Nyugat, 12. forduló
Siófok KC – SZISE-Bamba Marha  31-36 (17-18)
Kiállítás: 8 ill. 10 perc
Hétméteres: 3/3 ill. 3/2

Siófok: Aranyos Janka (kapus), Tóth Bíborka Janka 1, Ivusza Dalma, Klikk Jázmin 2, Sólyom Sára 4, Vörös Enikő 1,  Kenyó Júlia 1, Gurbács Borbála 11, Sarang Fruzsina 1, Minárik Boglárka, Szili Csenge, Gábor Kata, Pap Zsófia, Posta Luca 6, Erdélyi Boglárka 4.

Tarján Bence (edző – Siófok KC): „Az eredmény ellenére ez volt az egyik legjobb mérkőzésünk a szezonban. A végére elfogytunk a belső posztokon, de minden dicséret megilleti a lányokat a teljesítményük és a hozzáállásuk miatt."