Fontos győzelem nehéz helyzetben

2021 már 15
1105 Megtekintés
Fontos győzelem nehéz helyzetben
Ezer sebből vérző NB II-es csapatunk karanténban lévő kulcsemberei, valamint sérülés miatt partvonalon kívülre eső játékosai hiányában is nyerni tudott a Nagykanizsa ellen. Tarján Bence csapata egy kapussal, és mindössze hét mezőnyjátékossal érte el ezt a nagyon fontos győzelmet.

NB II. Dél-Nyugat, 9. forduló
​Siófok KC – Tungsram SE Nagykanizsa 34:32 (15:13)
Kiállítás:
 4 ill. 14 perc
Hétméteres: 4/4 ill. 4/4

Siófok: Tót Kíra 3, Kocsis Szilvia 9, Mistina Fanni (kapus), Kiss Flóra 6, Kertész Mónika 4, Pelyva Zsanett 7, Németh Eszter 5, Rákos Róza.

Karantén: Juhász Fanni, Lapos Laura, Csapó Kincső, Bakacsi Lilla, Kadlicsek Zea.
Sérült: Nagy Adrienn, Balogh Hanga, Ficsor Nóra.

Tarján Bence (edző – Siófok KC): „Számítottunk rá, hogy ez nem lesz egy könnyű mérkőzés, hiszen mindössze nyolc hadra fogható játékos maradt. A többiek vagy karanténban vannak, vagy sérüléssel küzdenek. A párharcot így is szinte végig uralni tudtuk, ám sajnos ez a játékvezetésről nem mondható el. Volt egy 8-10 perces hullámvölgy, egy komolyabb mélypont, de szerencsére tudtunk váltani, és győztünk. Elképesztően nagy gratuláció jár a csapatnak, ezek a lányok ma megmutatták, hogy tudnak küzdeni önmagukért és egymásért egyaránt.”

Mérleg: 11 mérkőzés, 8 győzelem, 0 döntetlen, 3 vereség, 374:337-es gólarány.​
Házi góllövőlista élmezőnye: Juhász Fanni 63, Pelyva Zsanett 55, Kertész Mónika 36, Kadlicsek Zea 35, Németh Eszter 33, Kocsis Szilvia 32.

NB II-es csapatunk legközelebb március 20-án, szombaton lép pályára a Hévízi SK vendégeként.