Gólzáporos mérkőzésen győztük le a Szombathely csapatát

2024 feb 01
627 Megtekintés
Gólzáporos mérkőzésen győztük le a Szombathely csapatát
Ifjúsági csapatunk gólgazdag mérkőzésen tartotta itthon a két pontot a Szombathely ellen az NBI-es bajnokság 15.fordulójában. A serdülők szoros mérkőzésen kaptak ki. 

Női Ifjúsági I. Osztály - Nyugat, 15. forduló
Siófok KC – Szombathely  37-31 (16-10)
Kiállítás: 2 ill. 8 perc
Hétméteres: 7/4  ill. 4/3

Siófok: Aranyosi Janka, Nógrádi Anna (kapus),  Bálind Réka, Bojtok Anna, Deme Lili 10, Gurbács Borbála 3, Kocsis Szilvia 6, Koósz Karina 7, Koósz Fruzsina 4,  Jócsik Nóra, Tordai-Nagy Borbála 1, Szekeres Kamilla 3, Karé Kamilla 6.

Pintér Károly (edző – Siófok KC): „Négy stabil játékosom a serdülő meccset is végigjátszotta, így ez a találkozó nehézkesebbre sikerült.  Sajnálom, hogy nem sikerült segítenünk az U17-es korosztálynak, szükségük lett volna a győzelemre. Úgy gondolom, hogy magabiztos győzelmet arattunk a Szombathely ellen, nem volt kérdéses a mérkőzés végkimenetele."


Női Serdülő I. Osztály - Nyugat, 15. forduló
Siófok KC – Szombathely 27-29 (12-16)
Kiállítás: 4 ill. 10 perc
Hétméteres: 2/1 ill. 1/1

Siófok: Böőr Zsanett (kapus), S.Tóth Bíborka Sára, Klikk Jázmin 3, Sólyom Sára 1, Kenyó Júlia, Gurbács Borbála 9, Sarang Fruzsina, Koósz Karina 2, Koósz Fruzsina 1, Zsiga Sarolt, Bakonyi Dóra 2, Szili Csenge, Pap Zsófia, Posta Luca 4, Jócsik Nóra, Erdélyi Boglárka 5.

Tarján Bence (edző – Siófok KC): „Mindent megpróbáltunk, de sajnos így sem sikerült a pontszerzés. Fontos helyzetek maradtak ki. Végig szoros volt a mérkőzés, de összességében ennyivel jobb volt a Szombathely. Küzdöttünk, hajtottunk, a hozzáállással nem volt probléma."