Hétközi forduló a Kispest és a Mosonmagyaróvár ellen

2024 feb 10
457 Megtekintés
Hétközi forduló a Kispest és a Mosonmagyaróvár ellen
Serdülő csapatunk a Kispest, az ifjúsági korosztály a Mosonmagyaróvár ellen lépett pályára az NBI-es bajnokság 16.fordulójában. A pontszerzés nem sikerült, de ennek ellenére is voltak pozitív momentumok edzőink szerint.

Női Ifjúsági I. Osztály - Nyugat, 16. forduló
Mosonmagyaróvár – Siófok KC  37-30 (19-17)
Kiállítás:10 ill. 4 perc
Hétméteres: 2/1 ill. 5/3

Siófok: Nógrádi Anna, Böőr Zsanett (kapus), Bálind Réka, Sólyom Sára, Deme Lili 4, Gurbács Borbála 2, Kocsis Szilvia 6, Koósz Karina 2, Koósz Fruzsina 3, Posta Luca 1, Torday-Nagy Borbála, Jócsik Nóra, Szekeres Kamilla 2, Erdélyi Boglárka, Karé Kamilla 10.

Pintér Károly (edző – Siófok KC): „Tudtuk, hogy egy jó csapat ellen  játszunk, hiszen itthon is csak egy góllal nyertünk ellenük. A sikerhez több jó egyéni teljesítményre lett volna szükségünk. Ami dicséretes, hogy 60 percen keresztül jó hozzáállással kézilabdáztunk, a nagyobb arányú különbség csak a mérkőzés végén alakult ki. "

Női Serdülő I. Osztály - Nyugat, 16. forduló
Kispest – Siófok KC  37-29 (19-15)
Kiállítás: 6 ill. 6 perc
Hétméteres: 7/6 ill. 2/2

Siófok: Aranyosi Janka, Böőr Zsanett (kapus), Kenyó Júlia 3, Hódosi Leila, Ivusza Dalma, Vörös Enikő, Sólyom Sára 5, Minárik Boglárka, Sarang Fruzsina 1, Kiss Panna, Bakonyi Dóra 5, Zsiga Sarolt, Gábor Kata, Pap Zsófia 1, Posta Luca 11 , Erdélyi Boglárka 4.

Tarján Bence (edző – Siófok KC): „Nagyon szoros volt a mérkőzés 45 percig, de sajnos egyszer sem tudtunk kiegyenlíteni, pedig nagyon akartunk! Hajtós, futós meccset játszottunk! A vereség ellenére nagyon motivált volt a csapat és ennek nagyon örülök."