Időntúli hétméteressel győztük le a Mosonmagyaróvárt

2023 sze 14
1649 Megtekintés
Időntúli hétméteressel győztük le a Mosonmagyaróvárt
Élvonalbeli ifjúsági együttesünk az NBI-es bajnokság 3. fordulójában egy végletekig kiélezett mérkőzésen, Karé Kamilla időntúli hétméteresével 39-38-ra nyert a Mosonmagyaróvár ellen az SKC-Sportkomplexum Munkacsarnokában. Serdülő csapatunk ezúttal nem szerzett pontot a Kispest ellen.

Női Ifjúsági I. Osztály - Nyugat, 3. forduló
Siófok KC – MKCSE 39-38 (18:20)
Kiállítás: 6 ill. 14 perc
Hétméteres: 7/7 ill. 4/2

Siófok: Nógrádi Anna, Böőr Zsanett (kapus), Jócsik Nóra,  Bojtok Anna 3, Deme Lili 5, Koósz Karina 7, Bakonyi Dóra, Koósz Fruzsina 6, Gulyás Gréta, Tóth Luca, Erdélyi Boglárka, Tordai-Nagy Sára 1, Szekeres Kamilla 4, Karé Kamilla 13.

Pintér Károly (edző – Siófok KC): „Ez egy hatvan percig tartó háború volt jó értelemben véve. A mérkőzés végig hullámzott, tele izgalommal és fordulattal. A végén talán egy kis szerencse is kellett a sikerhez. Húsz másodperccel a lefújás előtt még az Óvár támadhatott a győzelemért, ők nem tudtak a lehetőséggel élni, mi viszont igen. Időntúli büntetőnk értékesítésével Karé Kamilla megkoronázta fantasztikus teljesítményét. A mérkőzés összképét nézve talán igazságosabb lett volna a döntetlen, de ilyen a sport, voltunk már mi is a másik oldalon. Gratulálok a lányoknak!"​

Karé Kamilla (balszélső – Siófok KC): „Nagyon büszke vagyok a csapatra. Hatalmas küzdelem volt, ahol a végén mi győzedelmeskedtünk. Nagyon erős volt az Óvár, akiknek ezúton is gratulálok. A pozitív dolgokat el kell raktároznunk, a hibákat pedig kijavítanunk. Megyünk előre és gőzerővel készülünk a hétvégi NBll-es PEAC elleni meccsre, ahonnan remélem hasonló jó élményekkel és győzelemmel térünk haza."


Női Serdülő I. Osztály - Nyugat, 3. forduló
Siófok KC – Kispest 26:37 (10:18)
Kiállítás: 8 ill. 4 perc
Hétméteres: 2/1 ill. 10/8

Siófok: Böőr Zsanett, Aranyos Janka (kapus), Sólyom Sára 3,  Kenyó Júlia 3, Holdosi Leila 1, Tóth Bíborka 3, Sarang Fruzsina 1, Minárik Boglárka, Gábor Kata 2, Kiss Panna, Zsiga Sarolt 1, Bakonyi Dóra 4, Pap Zsófia, Posta Luca 4, Jócsik Nóra 2, Erdélyi Boglárka 3, Szili Csenge.

Tarján Bence (edző – Siófok KC): „Három mérkőzés tapasztalatai alapján a talalkozók első negyedében nagyon sokat hibázunk, ami aztán rányomja a bélyegét a folytatásra. Ez a Kispest ellen is így volt. Sokat fogunk dolgozni azért, hogy fejlődni tudjunk ezen a területen."