Ifjúsági győzelem az Alba Fehérvár ellen

2023 dec 15
638 Megtekintés
Ifjúsági győzelem az Alba Fehérvár ellen
Serdülő és ifjúsági csapatunk Fehérváron lépett pályára az NBI-es bajnokságban. Az idei év utolsó fordulójában (11.) egy győzelem mellett egy vereség volt számunkra a mérleg. 

Női Ifjúsági I. Osztály - Nyugat, 11. forduló
Alba Fehérvár KC – Siófok KC  35-39  (18-15)
Kiállítás: 4 ill. 4 perc
Hétméteres: 3/2  ill. 8/7

Siófok: Aranyos Réka Nógrádi Anna (kapus), Bojtok Anna 10, Deme Lili 1, Gurbács Borbála 1, Koósz Karina 5, Koósz Fruzsina 4, Gulyás Gréta, Jócsik Nóra, Tordai-Nagy Borbála, Szekeres Kamilla 5, Karé Kamilla 13.

Pintér Károly (edző – Siófok KC): „Két ellentétes félidőt játszottunk. Rengeteg technikai hibával és kihagyott helyzettel kezdtünk, így háromgólos előnnyel fordultak a hazaiak. A szünetben megbeszéltük, hogy akaratban és koncentrációban több kell. Extázisban játszottunk a második játékrészben, így meglepő, de fölényes győzelmet arattunk. Gratulálok mindenkinek."


Női Serdülő I. Osztály - Nyugat, 11. forduló
Alba Fehérvár KC – Siófok KC  44-31  (19-15)
Kiállítás: 2 ill. 2 perc
Hétméteres: 3/3 ill. 5/2

Siófok: Böőr Zsanett (kapus), S.Tóth Bíborka 1, Ivusza Dalma, Klikk Jázmin 1, Sólyom Sára 2,  Vörös Enikő, Kenyó Júlia, Gurbács Borbála 5, Sarang Fruzsina, Koósz Karina 3, Koósz Fruzsina 3, Gábor Kata, Pap Zsófia 3, Posta Luca 2, Jócsik Nóra 3, Erdélyi Boglárka 8.

Pintér Károly (edző – Siófok KC): „Tarján Bence kollégám betegsége miatt ezen a mérkőzésen is én irányítottam a csapatot. Először játszottak vissza a Koósz ikrek. Mindenképp nyerni szerettünk volna.  A 35.percben egygólos vezetésünknél hétmétereshez jutottunk, amit  a remekül játszó Koósz Karina végzett el. A kapus a lövés pillanatában határozottan elmozdult és a labda így fejen találta. A játékvezetők rossz döntést hoztak és jogtalanul piros lapot adtak Karinának. Ez egy fordulópont volt, ezután nem tudtuk a jól működő 7-6-os játékunkat folytatni. Kialakult egy nagyobb arányú hazai vezetés, amely után már az U15-ös csapatot játszattam, mivel nem volt jelentősége a gólkülönbségnek."