Ifjúsági, serdülő: A Győr erősebb volt nálunk

2019 sze 02
865 Megtekintés
Ifjúsági, serdülő: A Győr erősebb volt nálunk
Ifjúsági és serdülő csapatunk is megkezdte a 2019/2020-as bajnoki szezont. Pontot nem sikerült szerezni az első fordulóban, a vezetőedzők értékeltek a mérkőzések után.

Női Ifjúsági I. osztály-Nyugat

1.forduló, Győr

Győri Audi ETO KC – Siófok KC 37-21

Mestermérleg:

Tarján Bence (vezetőedző): – Ez a mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Nagyon sokat kellett várnunk a lelátón a felcserélések miatt, talán ez zavart meg minket. Ennél jobban, kreatívabban és tempósabban tudunk játszani. Ez most pont az ellenkezőjére sikerült. Ettől függetlenül a bajnokságot tekintve bizakodó vagyok, mert jó csapatunk van. Pozitívumként annyit említenék, hogy végig mentünk, a csapatszellem ott volt a pályán, de a sportban előfordul, hogy semmi nem jön össze.

Női Serdülő I. osztály-Nyugat

1.forduló, Győr

Győri Audi ETO KC – Siófok KC 27-18

Mestermérleg:

Pintér Károly (vezetőedző):  Egy jobb csapattól szenvedtünk vereséget, de a különbség talán túlzó. Amivel jobbak voltak nálunk, az a lerohanásokból szerzett gólok. Régóta jellemző az utánpótlásunkra, hogy ha a játékosaink meglátják ebben az esetben a Győr emblémát, akkor úgy érzik, hogy félig már el is vesztettük a mérkőzést.. Ez mentális dolog, nekünk edzőknek sokat kell dolgoznunk, hogy ezt megváltoztassuk. A Győr összes játékosa 2004-es születésű volt, nálunka többség 2005-ös. Egy darabig szépen helytálltunk, de a végére kijött a különbség.