Kölcsönbetekintő – 2020.09.25. – 1. rész

2020 sze 25
1399 Megtekintés
Kölcsönbetekintő – 2020.09.25. – 1. rész
„Kölcsönbetekintő” címmel új utánpótlásrovatot indítunk, melynek keretein belül időről időre azoknak a tehetségeknek a teljesítményét vesszük majd górcső alá, akik a 2020/21-es szezonban a folyamatos és töretlen fejlődés érdekében más klubhoz kerültek kölcsönbe, vagy kettős játékengedéllyel. Első körben nézzük, hogy kikről is van szó.

A felnőtt csapat keretét is érintően Csapó Kincső és Wald Kíra szombathelyi szerepvállalásáról már korábban beszámoltunk, most pedig vegyük végig, hogy kik kaptak még hasonló lehetőséget az NB I/B-ben.

„Miután NB II-es csapatunk osztályváltása annak ellenére meghiúsult, hogy vezettük a bajnokságot, több meghatározó játékos, így Lapos Laura, Juhász Fanni és Kadlicsek Zea számára is NB I/B-s partnerklubnál kerestünk folyamatos játéklehetőséget a töretlen fejlődés érdekében. Előbbi kettő Mohácsra, míg utóbbi Nagyatádra került kettős játékengedéllyel. További két játékost pedig kölcsönadtunk. Torma Kinga született nagyatádiként visszatért a gyökereihez, de iskolai elfoglaltságai miatt továbbra is klubunk kötelékében edz. Kovács Veronika fejlődéséhez pedig jelentősen hozzájárulhat a XVI. Kerület KMSE csapatával kötött megállapodás. Növendékeink fejlődését szolgálja, hogy az adott partnerkluboknál magasabb szinten is játéklehetőséghez juthatnak, valamint reményeink szerint teljesítményükkel segíthetik a kitűzött célok elérését.” – fogalmazott Horváth Csaba, a Siófok KC utánpótlás-igazgatója.

A folytatásban a játékosoknak a teljesítményéről is beszámolunk majd, illetve meg is szólaltatjuk őket.