Tisztes helytállás a fiataloktól

2021 ápr 12
491 Megtekintés
Tisztes helytállás a fiataloktól
Tovább fiatalított NB II-es csapatunk pozíciót vesztett a hétvégén, miután vereséget szenvedett a Bajnok DSE Nemesvámos ellenében. A két együttes helyet cserélt a tabellán, Tarján Bence tanítványai a negyedik pozícióból várják a folytatást.

NB II. Dél-Nyugat, 17. forduló
​Siófok KC – Bajnok DSE Nemesvámos 27:34 (13:16)
Kiállítás:
8 ill. 8 perc
Hétméteres: 3/2 ill. 2/2

Siófok: Bojtok Anna 2, Ficsor Zsófia 2, Pintér Georgina 1, Kadlicsek Zea 5, Kocsis Szilvia 4, Mistina Fanni (kapus), Molnár Virág 1, Bakacsi Lilla 4, Horváth Brigitta, Kertész Mónika, Baranyi Dorottya 3, Pelyva Zsanett 2, Németh Eszter 1, Németh Zsófia 2, Szakács Alexa.

Tarján Bence (edző – Siófok KC): „A pótolt meccsek révén igen sűrű a menetrend, az alapembereken pedig érződött a fáradtság. Sérülés és betegség is tizedeli a csapatot, így erre az összecsapásra hét játékost kellett felhoznunk az utánpótlásból. Közülük négyen a serdülőből érkeztek. Ez egy nagyon jó lehetőség volt a számukra, hogy megmutassák magukat, és belekóstoljanak a felnőtt közeg ritmusába. Kivétel nélkül mindenki nagyon jól küzdött, a játékosok zöme pedig élni tudott a lehetőséggel. A különbség egy kissé csalóka, a vereség ellenére azonban pozitív érzések vannak bennem.”

Mérleg: 15 mérkőzés, 11 győzelem, 0 döntetlen, 4 vereség, 489:438-as gólarány.​
Házi góllövőlista élmezőnye: Juhász Fanni 74, Pelyva Zsanett 67, Kadlicsek Zea 60, Kertész Mónika 46, Németh Eszter 42, Kocsis Szilvia 38.

Folytatás április 16-án, pénteken, a tabellán második DKKA vendégeként.