Túlságosan rövid volt a kispad

2020 okt 26
1253 Megtekintés
Túlságosan rövid volt a kispad
NB II-es csapatunk sérülések, betegség, és egyéb okok végett mindössze nyolc mezőnyjátékossal, és két kapussal tudott elutazni a hétvégén Nemesvámosra. Tarján Bence csapata egy félidőn át remekül kézilabdázott, és előnnyel is fordult, de a létszámproblémát, és a kulcsemberek, így többek között Juhász Fanni, Csapó Kincső és Lapos Laura hiányát nem sikerült áthidalni. Elfáradtunk, ellenfelünk pedig ezt kihasználta és fordított.

NB II. Dél-Nyugat, 6. forduló
​Bajnok DSE Nemesvámos – Siófok KC 32:25 (16:20)
Kiállítás:
10 ill. 6 perc
Hétméteres:
7/5 ill. 3/2

Siófok: Tót Kíra, Kocsis Szilvia, Mistina Fanni (kapus), Kiss Flóra, Bakacsi Lilla 6, Kertész Mónika 5, Fliszár Panna (kapus), Pelyva Zsanett 7, Németh Eszter 5, Rákos Róza 2.

Tarján Bence (edző – Siófok KC, ifjúsági): „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, gólerősen kézilabdáztunk, és a szünetben négy góllal vezettünk. Az viszont szinte biztosan borítékolható volt, hogy a második játékrészben el fogunk fáradni. Így is lett, túlságosan rövid volt a kispadunk, nem tudtam forgatni a csapatot, kevés idő volt a pihenésre.  Így nem is tudtuk megtartani előnyünket, a Nemesvámos fordított, és magabiztosan nyert. Ennek ellenére büszke vagyok a csapatomra, mert helyén volt a játékosok szíve, remekül küzdöttek, és végig győzni akartak.”

Mérleg: 6 mérkőzés, 4 győzelem, 0 döntetlen, 2 vereség, 217:193-as gólarány.​
Házi góllövőlista élmezőnye: Juhász Fanni 49, Pelyva Zsanett 31, Németh Eszter 21, Lapos Laura 18.

Legközelebb november 8-án, vasárnap fogadjuk a Veszprém Pannon SE csapatát a 7. forduló keretein belül.