Újrakezdés a Vasas ellen

2021 jan 15
422 Megtekintés
Újrakezdés a Vasas ellen
Több mint 80 nap szünet után folytatta bajnoki szereplését élvonalbeli ifjúsági- és serdülő csapatuk. A 13. forduló keretein belül a Vasas SC otthonába látogattunk.

Ifjúsági I. Osztály, 13. forduló
Vasas SC – Siófok KC 39:28 (19:18)
Kiállítás:
8 ill. 2 perc
Hétméteres: 6/5 ill. 3/3

Siófok: Tót Kíra, Juhász Fanni 7, Kadlicsek Zea 3, Kocsis Szilvia 3, Mistina Fanni (kapus), Kiss Flóra 5, Nagy Adrienn, Bakacsi Lilla, Lapos Laura 8, Kertész Mónika, Pelyva Zsanett 1, Németh Eszter, Csapó Kincső, Rákos Róza1. 

Tarján Bence (edző – Siófok KC, ifjúsági): „Három hónap után léptünk újra pályára, és ez látszott is a csapaton. Fel kell vennünk a ritmust, mert ez a kihagyás nagyon hosszú volt. Bízom benne, hogy mérkőzésről mérkőzésre érezhető lesz a pozitív változás. Ami az összecsapást illeti, az első félidőben sok jó dolgot csináltunk, de a fordulás után látványosan elfáradtunk, és nem tudtunk feljavulni. A Vasas győzelméhez gratulálok.”

Mérleg: 8 mérkőzés, 3 győzelem, 0 döntetlen, 5 vereség, 249:305-ös gólarány.
Házi góllövőlista élmezőnye: Juhász Fanni 74 gól, Lapos Laura 46, Kiss Flóra 27.


Felkészülés, Serdülő I. Osztály
​Vasas SC – Siófok KC 23:29 (17:17)
Kiállítás:
2 ill. 6 perc
Hétméteres:
2/2 ill. 2/1

Siófok: Karé Kamilla, Vida Zsófia 3, Bojtok Anna 5, Ficsor Zsófia 5, Pintér Georgina 2, Krasznai Júlia, Kovács Fanni, Árvai Kinga, Fiáth Fanni Torma Boglárka, Kolumbán Kíra 3, Tímár Szonja, Baranyi Dorottya 5, Nógrádi Anna, Németh Zsófia 5.

Pintér Károly (edző – Siófok KC, serdülő): „Hosszú kihagyás után ez volt az első tétmérkőzésünk, ráadásul különféle okok miatt a felkészülésünk sem volt zökkenőmentes. Ennek ellenére jól reagáltunk, és megoldottuk a feladatot. A második félidőben mutatott játékkal végül magabiztosan hoztunk egy nagyon fontos mérkőzést egy jó csapattal szemben. A szünet után nagyon jól védekeztünk, ezzel párhuzamosan pedig a kapusteljesítmény is feljavult. Gratulálok a lányoknak.”

Mérleg: 8 mérkőzés, 5 győzelem, 0 döntetlen, 3 vereség, 213:194-es gólarány.
Házi góllövőlista élmezőnye:
Baranyi Dorottya 41 gól, Kolumbán Kíra 38, Németh Zsófia 24.

Ifjúsági csapatunk legközelebb január 20-án a NEKA II. vendégeként lép majd pályára Balatonbogláron, míg serdülő csapatunk január 27-én Érdre utazik.