Utánpótlás: Ifjúsági csapatunk szoros meccsen maradt alul a DKKA ellen

2023 aug 30
1035 Megtekintés
Utánpótlás: Ifjúsági csapatunk szoros meccsen maradt alul a DKKA ellen
Élvonalbeli serdülő- és ifjúsági együttesünk a 2023/2024-es NBI-es bajnokság 1. fordulójában a DKKA csapatát fogadta hazai pályán, az SKC-Sportkomplexum Munkacsarnokában. 


Női Ifjúsági I. Osztály - Nyugat, 1. forduló
Siófok KC – DKKA 32:34 (15:15)
Kiállítás: 4 ill. 12 perc
Hétméteres: 11/9 ill. 1/1

Siófok: Nógrádi Anna, Aranyos Janka (kapus), Sólyom Sára,  Bojtok Anna 2, Deme Lili 2, Gurbács Borbála, Kocsis Szilvia 7, Koósz Karina 4, Bakonyi Dóra, Koósz Fruzsina 3, Gulyás Gréta, Tóth Luca, Posta Luca, Tordai-Nagy Sára 2, Szekeres Kamilla 4, Karé Kamilla 8.

Pintér Károly (edző – Siófok KC)„Ha valaki augusztus elején azt mondja nekem, hogy az első fordulóban egy ilyen szoros eredményt érünk el a Dunaújváros ellen, akkor azt kinevettem volna. Tizenegy játékosunk távozott és ketten érkeztek. Új csapatot építünk, ehhez idő kell. Úgy gondolom, hogy remekül játszottunk, büszke vagyok a lányokra. A DKKA egyelőre nagyobb játékerőt képvisel, de mi is jó úton haladunk."

Karé Kamilla 8 gólig jutott a DKKA ellen

Női Serdülő I. Osztály - Nyugat, 1. forduló
Siófok KC – DKKA 24:45 (9:27)
Kiállítás: 4 ill. 14 perc
Hétméteres: 3/0 ill. 8/7

Siófok: Böőr Zsanett, Aranyos Janka (kapus), Sólyom Sára 2,  Kenyó Júlia 2, Vörös Enikő 1, Gurbács Borbála 7, Sarang Fruzsina 1, Minárik Boglárka 3, Gábor Kata, Pumb Eszter, Zsiga Sarolt, Szili Csenge, Pap Zsófia 2, Posta Luca 1, Jócsik Nóra 2, Erdélyi Boglárka 3.

Tarján Bence (edző – Siófok KC)„A meccs elejét nagyon nagy sebességel kezdtük, de tíz perc elteltével egyre több lett a hiba ebben a gyors játékban. A mérkőzés utolsó szakaszában újra el tudtuk kapni a fonalat, de már késő volt. A lányok végig küzdöttek. Mi egy fiatal csapat vagyunk, sokat kell még tanulnunk, de nagyon jó úton járunk!"