Utánpótláskörkép – Ezúttal csak Csurgón jött össze a pontszerzés

2020 okt 27
827 Megtekintés
Utánpótláskörkép – Ezúttal csak Csurgón jött össze a pontszerzés
Harmadosztályú és egyben harmadikszámú ifjúsági csapatunk nagy küzdelemben szerezte meg szezonbéli negyedik győzelmét Csurgón. Nem volt azonban ilyen sikeres harmadosztályú serdülőcsapataink idegenbeli próbálkozása, ahogyan másodosztályú ifjúsági csapatunk vendégjátéka sem.

Serdülő – III. Osztály, H-csoport, 6. forduló
Éles KISE – Siófok KC I. 24:22 (11:9)

Bak Ferenc (edző – Siófok KC): „Rengeteg technikai hibával, és dekoncentráltan játszottunk. A mérkőzés egészét nézve körülbelül öt percen keresztül kézilabdáztunk csak a tudásunknak megfelelő szinten…”
Mérleg: 4 mérkőzés, 3 győzelem, 0 döntetlen, 1 vereség, 107:88-as gólarány.

Serdülő – III. Osztály, H-csoport, 6. forduló


DKKA – Siófok KC II. 31:22 (16:11)

Horváth Csaba (edző – Siófok KC): „Ahogyan azt már korábban is említettem, tanulni jöttünk ebbe a bajnokságba, nincsenek nagy elvárásaim. Nagyságrendileg láttam jó dolgokat, nagyobb részben pedig a technikai elemeket gyakoroltuk. Egy újabb hasznos mérkőzésen vagyunk túl.”
Mérleg: 4 mérkőzés, 0 győzelem, 0 döntetlen, 4 vereség, 71:142-es gólarány.


Ifjúsági – III. Osztály, F-csoport, 6. forduló
Csurgói NKC – Siófok KC 30:32 (16:16)

Szakállas Alex (edző – Siófok KC): „Mindössze nyolc játékra alkalmas játékossal tudtunk elutazni Csurgóra. Sajnos a bajnokság „remekbeszabott” szabályai még ebben a nehéz időszakban is előírják azt, hogy minimum tíz játékost kell nevezni. Köszönetet kell mondanom azoknak a sérült kerettagoknak, akik a csapattal tartottak, hogy jelenlétükkel elkerülhessük a pontlevonást. Ami a mérkőzést illeti, 48 percen keresztül szó szerint szenvedtünk. Hol mi vezettünk egy-két góllal, hol pedig az ellenfél, és ez sajnos csakis rajtunk múlott. Rengeteg felesleges dologba mentünk bele, és nem gondolkodtunk a pályán. A 48. percben azonban történt valami, egy ötperces periódust 6:1-re hoztunk, és a magunk javára billentettük a mérkőzést.”
Mérleg: 6 mérkőzés, 4 győzelem, 0 döntetlen, 2 vereség, 184:177-es gólarány.


Ifjúsági – II. Osztály, Nyugat, 6. forduló
Mohácsi TE 1888 – Siófok KC 39:27 (18:11)

Pintér Károly (edző – Siófok KC): „Óriási volt a kontraszt és a fizikális különbség a két csapat között. Vendéglátónkat 2001-es, 2002-es, és 2003-as születésű, hozzánk képest nagydarab, és jóval idősebb játékosok alkották. A mi csapatunk pedig szinte teljes egészében 2005-ös születés. Túl nagy volt a két csapat közötti korkülönbség, de bízom benne, hogy a tavaszra már jobban beleerősödünk ebbe a versenysorozatba. Küzdeni akarásból jelesre vizsgáztunk, de papírforma eredményt nem tudtuk elkerülni. A különbséget kissé túlzónak érzem, de az éllovas otthonában nem szégyen kikapni. A különbség mértékéhez az is hozzájárult, hogy ellenfelünknél a gólvonalon egy roppant jól védő, a felnőtt NB I/B-ben is szerephez jutó kapus állt.”
Mérleg: 6 mérkőzés, 2 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség, 182:176-os gólarány.