EHF Európa-liga: kilencgólos előnnyel a csoportkörért - előzetes

2022 dec 09
836 Megtekintés
EHF Európa-liga: kilencgólos előnnyel a csoportkörért - előzetes
Szombat kora délután a CS Magura Cisnadie vendégeként lépünk pályára az EHF Európa-liga 3. selejtezőkörének visszavágóján. A párharcot kilencgólos előnyről folytatjuk, a győztes pedig kvalifikálja magát a januárban rajtoló csoportkörre.  

Helyzetkép

Csütörtök este még hazai környezetben edzettünk, a késő esti órákban pedig útra keltünk és reggelre meg is érkezett a romániai Nagyszebenbe, ahol elfoglaltuk a szállásunkat. A reggeli és az ebéd között egy közös séta, városnézés szerepel a mai programban, majd délután átutazunk Nagydisznódra, a szombati mérkőzés helyszínére, ahol Uros Bregar és a szakmai stáb tart egy átmozgató edzést az esti videós elemzés előtt.

Egy hete szombaton, a Kiss Szilárd Sportcsarnokban magabiztos, kilencgólos előnyt szereztünk a visszavágóra. Az odavágó részletei bővebben ITT! 

A CS Magura Cisnadie elleni visszavágón sérülés miatt nem léphet pályára Dounia Abdourahim, Lapos Laura és Török Lilly. A szombaton, magyar idő szerint 14:00-kor kezdődő mérkőzést a Sport Tv élőben közvetíti.

Interjúzóna

„Hazai pályán kifejezetten eredményes és erősnek mondható játékot mutat a Magura. Az első mérkőzésen szerzett kilencgólos előny nem altathat el bennünket. Kétségünk sincs affelől, hogy egy teljesen más jellegű hatvan perc következik. A továbbjutás bebiztosításához hasonló teljesítményre lesz szükségünk, mint az első mérkőzésen.” – fogalmazott Uros Bregar, csapatunk vezetőedzője.