A Fradit fogadjuk a Kiss Szilárd Sportcsarnokban – beharangozó

2018 nov 06
1350 Megtekintés
A Fradit fogadjuk a Kiss Szilárd Sportcsarnokban – beharangozó
Igazi fokmérő mérkőzés következik a K&H női kézilabda liga 8. fordulójának szerda esti rangadóján. A bajnokságban még veretlen FTC-Rail Cargo Hunagria látogat a Kiss Szilárd Sportcsarnokba. A mérkőzést az M4Sport élőben közvetíti.

Helyzetkép

A bajnokságban a tabella harmadik helyéről várjuk a folytatást. A remek rajt, a DVSC és a DKKA legyőzése után kikaptunk a Váctól, ami utólag azért is bosszantó, mert a mögöttünk álló két EHF-kupa mérkőzésen egyértelművé tettük, hogy jelenleg melyik a jobb csapat. Legutóbb bajnokin a Békéscsabát, az Eszterházyt, majd a Kisvárdát legyőztük, a Győr viszont sokkal jobbnak bizonyult nálunk. A keretben mindenki egészséges és Tor Odvar Moen rendelkezésére áll.

Minkoék már nagyon várják a Fradi elleni mérkőzést

Ellenfélmustra

A Ferencváros ebben az évben is kimagasló formában játszik, gyakran elhangzik egyes fórumokon a kézilabda szezonok elején, hogy"idén talán meggyengült a Fradi", de erre Elek Gábor tanítványai általában csattanós választ adnak. Idén eddig minden sorozatot figyelembe véve 12 meccsből 11-et meg is nyert a zöld-fehér együttes. Hibátlanok a bajnokságban, nyolc bajnokin 276 lőtt  és 172 kapott találatot tudnak felmutatni. A Bajnokok Ligájában az idegenbeli bukaresti találkozót leszámítva hozták a meccseiket. Legeredményesebb játékosaik Háfra Noémi, Shatzl Nadine, Kovacsics Anikó és Nerea Pena. 

Tor Odvar Moen szerint nagyon nehéz a zöld-fehérek ellen kézilabdázni

Edzői szemmel


Játékos szemmel