Évadzárót tartottunk, elköszöntünk a távozóktól

2017 máj 31
4153 Megtekintés
Évadzárót tartottunk, elköszöntünk a távozóktól
Az utolsó bajnoki mérkőzést követően szezonzáró vacsorát tartott a Siófok KC, amelyen a klub menedzsmentje,  szakmai stábja és a felnőtt csapat játékosai vettek részt.

Az eseményt a Kiss Szilárd Sportkollégium étkezőjében tartottuk meg. Az előételek elfogyasztása  után Fodor János ügyvezető értékelte a szezont. Megköszönte mindenkinek az idei évben elvégzett munkát, majd kiemelte, hogy sok szempontból nagyon nehéz időszakon vagyunk túl. Személyre szóló emléktárgyat kapott minden olyan játékos és edző, aki távozik a szezon végeztével.  Deáki Dóra, Chloé Bulleux, Brettner Zsófia, Marija Agbaba és Jelena Agbaba biztosan máshol folytatják pályafutásukat. A fiatal szerb beállóval kapcsolatban az SKC első embere kihangsúlyozta, hogy nehéz szakmai döntést kellett meghozni, de Asma Elghaoui visszaigazolásával nem maradt más megoldás. Mihályi Fanni  addig  a játékosunk marad, amíg fel nem épül teljesen térdsérüléséből. Horváth Roland vezetőedző és Kiss Szilárd szakmai igazgató távozik a felnőtt csapat éléről.

Ezzel az estével hivatalosan is lezártunk egy korszakot, a játékosok szabadságra mentek. Az előzetes hírek szerint július 19-én vágunk neki a 2017/2018-as bajnoki évad alapozásának az új vezetőedzővel, Lars Rasmussennel.

Szurkolóinknak köszönjük, hogy egész évben támogattatok bennünket és a nehezebb  időszakokban is a lányok mellett álltatok! A következő hetekben is számos hírrel jelentkezünk, figyeljétek hivatalos honlapunkat. 

Hajrá SKC!

Fotók: Németh András