Intenzív edzések a Midtjyllanddal | Nyilatkozatok, képgaléria

2017 júl 27
666 Megtekintés
Intenzív edzések a Midtjyllanddal | Nyilatkozatok, képgaléria
Két közös edzést vezényelt az SKC és a Midtjylland vezetőedzője, Lars Rasmussen és Kristian Kristensen.

A közös gyakorlások magas színvonalat és már-már mérkőzés ritmust hoztak ki a játékosokból, láthatóan mindkét csapat nagyon motivált volt. A foglalkozások után a két klub vezetőedzője is megszólalt.

„Nagyon komoly lehetőség volt számunkra, hogy egy olyan csapattal tudtunk együtt edzeni, mint a többszörös dán bajnok Midtjylland. A lányok  motiváltak, mindenki nagyon keményen edz. Ezen a héten már emeljük a tempót és nekiálltunk a taktikai dolgoknak is. Kristian Christiansen jó barátom, remélem, hogy jövőre is vendégül láthatjuk őket." - nyilatkozta Lars Rasmussen.

„Azzal szeretném kezdeni, hogy megköszönjem a Siófoknak a kifogástalan körülményeket, amiket biztosítottak a csapatomnak az elmúlt 5 napban. Minden szinten elértük a célunkat az edzőtáborral, szakmailag elvégeztük a tervezett munkát, együtt tudtunk edzeni egy nagyon jó csapattal és számos csapatépítő programon is részt vettünk. Siófok csodálatos város, remélem még lesz alkalmunk visszatérni." - így összegezte az elmúlt napokat a Midtjylland vezetőedzője.

Fotók: Németh András