Így néz ki a téli felkészülés

2018 dec 03
1533 Megtekintés
Így néz ki a téli felkészülés
A mai napon megkezdte téli felkészülését a Siófok KC felnőtt csapata. Tor Odvar Moen számára korlátozott létszámban áll rendelkezésre a keret, nyolc SKC játékos is a franciaországi Európa-bajnokságon szerepel hazája nemzeti válogatottjában.

Közel két hét szünet után felnőtt csapatunk megkezdte a felkészülést a szezon második felére. A kisebb pihenőre  remek hangulatban mentek el a lányok, miután egy fantasztikus mérkőzésen sikerült legyőzni az orosz Lada Togliattit. 

Nincs egyszerű helyzetben az SKC vezetőedzője, ugyanis jelen pillanatban a keret fele áll csak a rendelkezésére egészen december 27-ig, amikor is már teljes létszámban készülhetnek a lányok. A kialakult helyzetre azonban sikerült megoldást találni a szakmai stábnak. 

„Felemás érzéseim vannak mindig a nagy világesemények alatt, egyfelől büszke vagyok arra, hogy ilyen sok játékost prezentálunk az EB-re, másfelől így viszont nehéz felkészülni a következő időszakra. Az a legfontosabb, hogy megoldást kell találnod arra, hogy a legminőségibb munkát tudd elvégezni az itthon maradó játékosokkal. A héten edzeni fogunk a Fehérvárral, jövő héten pár napra fogadjuk a Győrt, majd mi is elutazunk hozzájuk egy közös gyakorlás erejéig. Úgy gondolom, hogy az előbb említett megoldások jó lehetőséget fognak biztosítani számunkra.”– nyilatkozta Tor Odvar moen.

Annyi bizonyos, hogy egy jó felkészülésre szükség lesz, december 30.– február 16. között hat EHF-kupa és hat magyar bajnoki mérkőzés vár a lányokra.

Az EHF-kupa hazai csoportmérkőzéseivel kapcsolatos jegyinformációk  hamarosan elérhetőek lesznek hivatalos honlapunkon.