Minko a csapat új kapitánya

2018 sze 07
1580 Megtekintés
Minko a csapat új kapitánya
Mazák-Németh Csilla hiányában új csapatkapitánya lesz a Siófok KC-nak a 2018/2019-es szezonban. Tor Odvar Moen választása Estelle Nze-Minkora esett, Andrea Kobetic és Such Nelli társkapitányként vezetik majd az öltözőt.

Estelle Nze-Minko 2016-ban érkezett a Balaton partjára. Az idei szezon lesz a francia irányító harmadik SKC mezben töltött éve, és az már az elmúlt időszakban is látszott, hogy fontos szerepet tölt be a csapat életében. Az alábbi infografikán összegyűjtöttük pályafutásának állomásait és legnagyobb sikereit.

„Kapitánynak lenni egy teljesen új dolog számomra. Nem igazán számítottam erre, különösen idegenlégiósként. Amikor Tor felájánlotta a lehetőséget, azonnal igent mondtam. Pályafutásom során sosem tulajdonítottam nagy jelentőséget a kapitányságnak, de nyilvánvaló, hogy a klubhoz fűződő érzéseim miatt különleges, és egyben nagyon megtisztelő feladat ez most nekem. Izgatottsággal tölt el, hogy én képviselhetem a csapatot és a klubot, de egyben nagy felelősség is. Szerencsés vagyok, mert az öltöző nagyon összetartó, a szakmai stáb és a menedzsment pedig mindenben segít nekünk. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a tudásom legjavát nyújtsam. A klub belém vetett bizalmát szeretném meghálálni.” –nyilatkozta Estelle hivatalos honlapunknak.


„Estelle egy nagyon inteligens játékos, aki már több éve a klub kötelékéhez tartozik. Többek között azért esett rá a választásom, mert mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken nagyon jól tudja közvetíteni a csapat fele az utasításokat. Az öltözőnek is egy központi alakja, inspiráció a többiek számára. Számomra ő egy nagyszerű vezér és remélem, hogy ez az új szerepkör ad neki egy extra töltetet az idei évben. Úgy gondolom, hogy Estelle mellett Andrea Kobetic és Such Nelli személyében olyan helyetteseket választottam, akik megfelelően tudják majd képviselni a Siófok KC-t.” – indokolta döntését Tor.