Véget ért az őszi szezon

2017 nov 21
1047 Megtekintés
Véget ért az őszi szezon
A Kecskemét elleni győzelmünkkel véget ért a K&H női kézilabda liga őszi szezonja. A Siófok KC az ötödik helyen várja a folytatást.

Nagy a csönd a Déli úti munkacsarnokban, miután a Kecskemét elleni győzelmet követően a felnőtt csapat szakmai stábja és játékosai pihenőre mentek. A szünet első hete a teljes kikapcsolódásé, a második héten már az SKC erőnléti edzője által összerakott egyéni programot kell mindenkinek megcsinálnia. A csapat december 4-én kezdi a téli felkészülést, de nem a teljes kerettel. Nem mindenki tudott pihenőre menni, közeleg a 2017-es németországi női kézilabda-világbajnokság és a jelek szerint klubunk több játékossal is képviselteti magát a világeseményen. Mazák-Németh Csilla a magyar, Estelle Nze Minko a francia, Denisa Dedu a román, Sanja Damnjanovic a szerb nemzeti válogatottal edzőtáborozik és mindannyiuknak esélyük van arra, hogy a keretszűkítéseket követően ott legyenek a vb-n. Fontos megemlíteni, hogy a pályán kívül is jelen leszünk Németországban. Antoni Parecki a holland válogatott kapusedzőjeként tevékenykedik majd Helle Thomsen mellett.


A következő hetekben hosszabban is foglalkozunk majd az őszi szezonban történtekkel. Vezetőedzőnk, Lars Rasmussen értékeli  az első hónapok eredményeit és hamarosan kiderül az is, hogy sikerül-e  a sérült játékosokat megfelelően pótolni.